Geniet jij ook altijd zo van het shoppen voor je kind? Misschien is het nog wel leuker dan kleding kopen voor jezelf. Er is zoveel leuks te krijgen en je hoeft vaak niet bang te zijn dat het je zoon of dochter niet goed staat. Het kan natuurlijk ook dat je het best een zoektocht vindt om iets geschikts te vinden. Houd dan onderstaande merken eens in de gaten. Er zit veel leuks tussen voor jonge, maar ook voor iets oudere kinderen.

Little Idians

Alleen de naam van het merk is al leuk. Ben je een beetje milieubewust, dan zul je zeker een goed gevoel krijgen bij Little Indians. Koop je namelijk jurkjes, shirts, broeken of andere kleding van dit merk, dan weet je zeker dat je duurzaam en vriendelijk shopt. Alles wordt namelijk fair trade gemaakt. Er is absoluut alleen gebruik gemaakt van eco-friendly materialen. Zeker in deze tijd van klimaatproblemen is dat toch wel prettig om te weten. Bij dit merk kun je vooral terecht voor jongere kinderen. Ze hebben schattige items voor baby’s, peuters en kleuters. Is je kind een jaar of zes, dan zijn de maatjes waarschijnlijk te klein. Je ziet ook wel aan de accessoires die worden aangeboden, dat de focus vooral op het wat jongere kind ligt. Zo bestel je er gemakkelijk bijtringen en slaapzakjes. Lekker makkelijk als je alles in een keer bij een en dezelfde shop kunt bestellen, toch?

Mini Rodini

Ook al zo’n leuke naam dit. Zeker als je hem uitspreekt, merk je dat het lekker klinkt. Belangrijker is natuurlijk dat dit merk superleuke kinderkleding verkoopt. Absoluut ook een van de betere merken. Net bij Little Indians hadden we het over een Nederlands merk, maar Mini Rodini is een Scandinavisch merk. Neem je een kijkje bij hun assortiment, dan zie je al snel de opvallende kleuren. De jurkjes, truitjes, jasjes en broeken zijn heerlijk kleurig. Verder vind je in de shops die dit merk verkopen aardig wat dierenprinten. Als het maar opvalt. Nu moet je daar natuurlijk als ouder een beetje van houden, maar vraag je de mening van je kind, ga er dan maar vanuit dat het in orde is. Peuters en kleuters kiezen graag voor kleding met prints.

Wellicht zeiden bovenstaande kledingmerken je niet veel. Met Benetton is dat waarschijnlijk een ander verhaal. Ben je zelf misschien ook fan van dit kledingmerk? Ook volwassenen kunnen dit merk namelijk zeer waarderen. Kleding van Benetton is in Nederland al jarenlang verkrijgbaar. Houd je van redelijk netjes voor je kinderen, dan is dit een merk waar je goed zult slagen. Verder is het een groot voordeel dat de kleding prima betaalbaar is.