Zodra je kinderen hebt, heb je ineens een stuk minder tijd om te tutten. ’s Ochtends moet er veel gebeuren en ook de rest van de dag ben je druk. Jammer, maar geen reden om er slonzig bij te lopen! Ben je op zoek naar manieren om er nog sneller verzorgd uit te zien? Wij zetten de beste tips op een rijtje.

Leg ’s avonds je kleding klaar

Niks is vervelender dan ’s ochtends – in alle haast – op zoek te moeten naar een bij elkaar passend setje schone kleding. Leg daarom ’s avonds alvast je kleding klaar. Eventueel kun je een aantal vaste combinaties hanteren. Door op een rustig moment een aantal setjes samen te stellen, weet je zeker dat je op een druk moment er binnen no-time stijlvol bij loopt.

Shop een aantal basics

Basics zijn ideaal als je snel en eenvoudig een mooie en verzorgde look wilt samenstellen. Denk hierbij aan een mooie (donkere) spijkerbroek, trenchcoat, een aantal basic T-shirts, een vest en laarsjes. Qua accessoires heb je als drukke moeder absoluut een grote tas nodig – voor alle spullen die je meesleept – en een zonnebril.

Investeer in goede beauty producten

Iedere vrouw heeft een aantal goede beauty producten nodig. Denk hierbij aan een concealer (bye bye wallen), mascara, lippenstift en een gezichtscrème met bruiningseffect. Zo zie je er binnen vijf minuten fris en verzorgd uit. Een andere must-have is een droogshampoo voor als je niet genoeg tijd hebt gehad om je haren te wassen en een goede oogcrème.

Laat een goede coupe knippen

Word jij elke ochtend met een vogelnestje op je hoofd wakker? Breng dan eens een bezoek aan een goede kapper. Laat een coupe knippen die goed past bij je gezichtsvorm en die makkelijk in model te brengen is. Plan vervolgens elke drie tot vier maanden een nieuwe afspraak bij de kapper. Door je haar regelmatig te knippen zie je er een stuk verzorgder uit.

Tip: breng een haarmasker aan voordat je gaat slapen. Terwijl jij slaapt doet het maskertje zijn werk. Dat scheelt je weer tijd de volgende dag!

Me-time = beauty time

Me-time inplannen is één van de belangrijkste dingen als je kids hebt. Overweeg om tijdens je momentjes alleen een bezoek in te plannen aan de kapper, nagelsalon, schoonheidsspecialiste of sauna. Ook kun je thuis natuurlijk lekker aan de slag met maskertjes, nagellak en andere beauty producten. Naast dat je op deze manier er weer mooi uit ziet, kom je direct even tot rust.