BBQuality is een online slagerij waar je hoogwaardig vlees kunt bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Het bedrijf is opgericht door twee vrienden die een passie hadden voor lekker eten en kwaliteitsvlees. Inmiddels is BBQuality uitgegroeid tot de meest populaire online slager in Nederland.

Wat kun je bestellen bij BBQuality?

Bij BBQuality kun je terecht voor een breed assortiment aan vleesproducten. Van rundvlees tot varkensvlees en van kip tot wild, bij BBQuality vind je het allemaal. Het bedrijf werkt samen met een selectie van Nederlandse boeren en slagers die de hoogste kwaliteit vlees produceren. Zo weet je zeker dat je bij BBQuality altijd vlees van de beste kwaliteit krijgt.

Een van de voordelen van het bestellen van vlees bij BBQuality is dat je zelf kunt kiezen hoeveel je wilt bestellen. Of je nu een groot gezin hebt of alleen woont, je kunt bij BBQuality precies de hoeveelheid bestellen die je nodig hebt. Het bedrijf hanteert bovendien scherpe prijzen, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

Is online bestellen en laten bezorgen wel veilig?

Een ander voordeel van online vlees bestellen bij BBQuality is dat het vlees vacuüm verpakt wordt geleverd. Hierdoor blijft het vlees langer vers en kun je het makkelijk invriezen. Het bedrijf verzendt het vlees bovendien in speciale verpakkingen die ervoor zorgen dat het vlees gekoeld blijft tijdens het transport. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het vlees wanneer het bij je thuis wordt afgeleverd.

Kies precies het vlees dat jij nodig hebt

Bij BBQuality kun je ook terecht voor verschillende vleespakketten. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket bestellen met verschillende soorten rundvlees, of een pakket met verschillende soorten kip. Deze pakketten zijn ideaal als je niet goed weet welk vlees je wilt bestellen, of als je graag verschillende soorten vlees wilt uitproberen. Ook zijn er speciale barbecue pakketten te bestellen. Dat is handig om te weten voor de komende lente en zomer. Als de barbecue feestjes weer beginnen!

En wat denk je van de extra’s?

Naast vlees biedt BBQuality ook verschillende sauzen en marinades aan die perfect passen bij het vlees dat je bestelt. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijke BBQ-saus bestellen om je vlees mee te marineren, of een lekkere kruidenmix om je steak mee op smaak te brengen. Ook biedt BBQuality verschillende accessoires aan, zoals een vleesthermometer of een steakmes.

Heb jij je eerste bestelling al geplaatst of twijfel je nog? Twijfel is echt niet nodig. Bestel snel en ontdek alle voordelen van online kwaliteitsvlees bestellen!